fredag 5 mars 2010

Solsken...


...har vi fått mycket utav den här veckan. I onsdags klättrade termometern upp till 22,4 Grader. Plus! När solen sken på den. Att den börjar värma riktigt ordentligt märker man när man står i lä någonstans. Tyvärr har vi haft en kall blåst så några riktiga vår-känslor har man ju inte fått.

Älskade Sunny Boy börjar bli gammal. Ja, ja, han ÄR långt över 30 men han har varit så pigg och fräsch. Men nu tror jag att vi får vänja oss vid tanken att han får gå vidare någon gång under våren. Vi ska pyssla med honom lite xtra framöver så att han får känna sig mycket älskad.

Vi hade ju faktiskt inte trott att han skulle överleva första vintern vi hade honom och det är 12 år sedan!

Lilla Flash har bestämt sig. Han SKA vara med stona. Och dom fostrar honom. Han har inte mycket att säga till om. De är lustiga hästarna. Tänker jag efter så har nog alla våra föl dragits just till stona. Förutom Falco för han stod jämt klistrad vid Fernando.

I förregår fick vi ut och jaga stona. Jag menar staket är 20 cm över snön! Vad de inte tänkte på var ju att de sjönk ner en meter först - så naturligvis hade dom sönder staketet på ca. 100 meters längd. Manfred och jag gick omkring på skaren och Manfred blev påmind om en gång för några år sedan när Ludde hade stuckit och han följde hans spår och sjönk ner till över midjan i snö och Ludde kommer springandes och slickar honom i ansiktet! Höhöhö.

Jag har suttit på häst igen... Barbacka på Landgraf. Mycket konstig känsla så här efter 6 månader. Sen hade jag träningsvärk i flera dagar!

Ha det så bra och krama om alla ni tycker om riktigt ordentligt. Man vet aldrig när man ses igen...

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Usch vad jobbigt du har haft det din stackare. Tur att du är en sån kämpe och ser framåt hela tiden..Hoppas att allt ordnar upp sig snart! Ha det bra! Vi tänker på dig!
  Kramar Frida Andersson

  SvaraRadera
 2. Hej Frida,
  tack! Jag tänker på er också och hur ni har det. Om allt blev som ni ville, ja du vet.

  Tålamod och "vänta" har väl adrig riktigt varit min grej så jag får väl se det som en prövning! Allt blir nog bra till slut.
  Hoppas att vi ses snart!
  Kram
  Caroline

  SvaraRadera