fredag 9 mars 2012

Be my Valentine

 Jag är så kär i vårt lilla gosedjur. Och inte bara jag. Hela familjen tillhör hans fan-club. Därför kändes det så fruktansvärt när han fick en svår kolik igen i söndags. Som tur gick det bra även denna gång.

Det är med något högre puls och hjärtat i halsgropen jag går in i stallet numer - står han?

Han har fått ett smeknamn: Liten. Förmodligen kommer han att få heta Liten i hela sitt liv.

När Bambi föddes sade vi också att när hon blir stor ska hon få sitt riktiga namn: Baroness - men fortfarande som 8åring och 1,81 hög heter hon Bambi.

Det är lite kul det här med smeknamn på hästar för det är inte alla som får ett. Fleurina heter Fleurina och inget annat. Till Flash vill vi bara säga Benny fastän det var brorsan hans som kallades så.

 Bruning heter ju egentligen Caros Ess medans Connection kallas just Connection.
Charmeur brukar vi kalla Schlamassel (tyska) vilket betyder oreda.
Google hade massa andra översättningar för Schlamassel också: Röra, Oordning, Geggamoja, Smutsig Typ mm... Ett charmtroll helt enkelt.

Casper är väldigt fascinerad av Liten. Han vill väldigt gärna leka med honom. Liten tycker det är en mysko sak. Men dom närmar sig varandra. Första gången dom stod nos vid nos hade vi ingen kamera med oss. Då slickade Casper honom på nosen.

Den här gången ville han helst busa med honom.


3 kommentarer:

 1. Han är så fantastiskt söt! GILLA :D Hoppas allt löser sig för honom med hans mage... snuttisen <3

  SvaraRadera
 2. Gosedjur. Jag säger bara gosedjur... Man vill krama på honom hela tiden! Bäst är när han står och smackar i sig kraftfoder. Han smackar verkligen!

  SvaraRadera
 3. Hoppas din start på veckan vart bra en så länge? I alla fall så har jag en frågestund skriv bara några frågor, http://ebbamurakas.blogg.se/2012/march/sjuttiofem.html
  Fin blogg, och ha en bra dag (Gud vad söt, nu ingår jag i fancluben)

  SvaraRadera