tisdag 26 juni 2012

Regn, regn, regn

Visserligen kan ett lätt prasslande sommarregn ha en viss charm men när det lätta prasslande sommarregnet resulterar i 40mm per dygn i 2 dygn, ridbanan står under vatten, hagarna blir till geggamojja och det är 7 grader "varmt" och halvstorm då tänker iallafall inte jag på sommar, mer på höststormar och den kommande vintern. USCH! För precis så har det varit nu.
Allt är blött, det går inte att rida och motivationen att arbeta hästar är väldigt låg. Så istället blev det en shoppingtur i metropolen Vetlanda. Mest sommarsaker naturligvis. För hoppet är väl det sista som lämnar en?
Förresten kan jag inte låta bli att skratta åt att Totilas inte kommer till start i Aachen. Inte på grund utav att han är sjuk eller skadad - nej, den här gången är det Matthias som har insjuknat i... PUSS-SJUKA :) - alltså körtelfeber, haha. En gång för länge sedan (dinosaurie-år sedan) var det någon i min närmaste omgivning som trodde att man fick karies om man pussades. Idag har h*n faktiskt till och med barn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar