fredag 9 juli 2010

Informationsflöde

Ex-Spot har utgått på apoteket för katter. En liten ledsam hög ligger kvar för hundar. Annars är det FrontLine som gäller. Hur kan något som är bra endast försvinna?
Googlade på det idag - för på apoteket visste man ingenting. På de svenska sidorna hittade jag inte heller något. Men - som vanligt - hur mycket som helst på tyska sidor. Ex-Spot är giftigt på katter och kan till och med vara livshotande. Jaha. Man tycker att apoteket borde veta det.

Vad jag inte visste var att Teetree-olja också är jättefarligt för katter. Kan också vara livshotande. Det är ju annars väldigt bra mot fästingar.

Paul har oraklat igen. Spanien vinner över Holland. Och Tyskland blir trea.
Sorgligt nog är det förmodligen hans sista VM. Den här sortens bläckfisk brukar inte bli äldre än ca. 2 år.

Imorse hade nog Isabelle också behövt ett orakel innan hon gick ut i stallet. På vägen in i huset igen korsades hennes väg av en väldigt fräsande huggorm. Den var säkert nästan en meter lång och skitförbannad!

Hon skrek så att hon hade ont i halsen efteråt. Och huggormen blev nog döv på kuppen.

På tisdag får vi storfrämmande. Då kommer Steffi - en av mina f.d. praktikanter med sin familj från Tyskland och hälsar på en vecka. Det var ett roligt år vi hade tillsammans för ca. 11 år sedan! Det ska verkligen bli jättekul att träffa henne igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar