onsdag 11 april 2012

Valentino gästbloggar


Idag så ösregnat det. Det har det gjort i 3 dagar nu. Jag tycker inte om regn. Så när jag skulle ut ur stallet så brukar jag springa full kareta ut i paddocken men idag fick faktiskt mina mammor (ja, jag har två stycken, en tvåbent och en 4bent - eller ja, den 2benta menar på att hon är min mamma. Jag får inte ihop det riktigt...) iallafall fick dom gå ut själva. Jag valde att stå i ingången och titta ut. Eftersom min 2benta mamma inte stressade så gjorde inte min 4benta det heller de gick ut och ställde sig där i ösregnet i paddocken och väntade. De kan vänta länge, hehe, tänkte jag. Och upptäckte att det stod en häst som i ett fängelse och tittade på mig. Usch, han var bara en halvmeter ifrån. Undrar vad han hade gjort. Han verkade inte vara riktigt klok för han stod och ruskade på huvudet upp och ner, upp och ner så att hans långa man fladdrade.
Jag blev lite avundsjuk på manen och tänkte att jag kan gå närmare och titta på honom...
Och vet ni vad som hände då? Han röt som ett lejon. Shit, va rädd jag blev! Jag måste nog öva på det där lejonskriket. När jag låter är det mer som ett litet hihihihihihi.... Fast alla brudar smälter när jag låter... Åhhh, säger dom, Liiiiiten.... va sööööt han é... Vaddå Liten, jag är ju stor nu! Passar till och med i riktiga täcken och behöver inte gå omkring i sönderklippta kläder som min 2benta mamma inte vill ha längre. Tur att ingen såg mig.
Ut ur stallet hoppade jag iallafall när den där konstiga hästen röt till - höhöhö, sa min 4benta mamma. Hehe, sa min 2benta - det där är din pappa, Liten. Hon tycker förresten att jag är väldigt lik honom - vad tycker ni?

Tanterna som min 4benta mamma var ute med i hagen innan jag föddes dom stod uppradade och tittade på mig. En vacker dag när ingen ser ska jag smyga fram till dom. De verkar snälla. Fast jag ska berätta en hemlis. Min 2benta mamma tror inte att jag vet om det men jag ska få en kompis. Mmm. Hon säger att när den föds så kommer den att vara större än jag är nu. Det tror inte jag på men jag hoppas att det är en kille som jag kan busa med...

5 kommentarer:

 1. Måste säga att detta var ett riktigt härligt och uppiggande inlägg att läsa! =) Mvh Hanna

  SvaraRadera
 2. Jag har varit lite "bitchig" ett tag - inte på humör direkt - så det känns bra att det här uppskattades. Världen är annorlunda när man är häst...

  SvaraRadera
 3. Du är bara Såå bäst ;)))

  SvaraRadera
 4. Pappan är trakehner och mamman Welsh-B/Pinto

  SvaraRadera