söndag 26 september 2010

It¨s MagicSvårt att tro att bilderna visar samma häst - Delightful Magic - hästen som lever upp till sitt namn. Nu.
Från att ha blivit misskött, vanvårdad, fått otillräckligt med mat över en längre period, varit på väg till slakt så är han idag en underbar ponny som alltid gör sitt bästa.
Nej, vi såg honom inte och köpte - vanvård och köp stod någon helt annan för. Han hamnade hos oss för att han var i så dåligt skick att han inte kunde transporteras tillbaka till ägaren efter att köparen ej betalat och ej matat...
Han var aldrig tänkt att bli tävlingsponny. Endast mata, sköta om, sälja. Men utöver att han är väldigt charmig så har han dessutom växt in sig i våra hjärtan.
Han ställer alltid upp och gör alltid sitt bästa.
Idag är han startklar LA/Msv. Men eftersom vi inte har kunnat vara ute så mycket pga allt som har hänt tog vi ner honom i klasserna i stället. Så nu är han ute och glassar rund i LB med både vinster och placeringar.
Against all odds - passar verkligen in på honom och vi önskar att han får komma till någon nu som kan fortsätta förvalta honom på rätt sätt.
Underbara Magic som var den fula ankungen är numer en vacker svan med gott självförtroende, personlighet och rätt inställning till hoppning... Love U...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar